Een business coach, als je meer wilt bereiken

Wil je meer bereiken als executive, manager of als ondernemer?  Dan kan ik je helpen! Als business coach help ik je bouwen aan jouw zakelijk succes. Ik weet uit jarenlange ervaring wat er speelt en met welke uitdagingen je te maken hebt.

Executive coaching

Als executive coach help ik je bij het voorbereiden van een  bestuurlijke verandering en doorvoeren van een strategische visie. We bespreken samen de organisatorische uitdagingen en jouw rol als executive, waarbij de nadruk ligt op je persoonlijke competenties.

Lees meer over executive coaching

Management coach

Bij een management coachtraject staat het coachend leiderschap centraal. We bespreken je functioneren als manager, de organisatiecultuur en de kwaliteiten die nodig zijn om integraal of centraal te managen. Ik maak je bewust van je blinde vlekken en zorg voor een betere werkrelatie met bestuurders, collega’s en medewerkers.

Lees meer over het hebben van een management coach

Ondernemers coaching

Als ondernemer ben je vaak druk met de voortgang en groei van je bedrijf. Vaak ontdek je dat er veel prioriteiten zijn in jouw groeiproces, welke kies je? Soms is het lastig om focus te houden, waar houd je aan vast? Je merkt dat je jezelf hebt uitgedaagd om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van je bedrijf of als ZZP’er, wat ga je doen? Als Ondernemerscoach bied ik je ondersteuning en kun jij met plezier en focus blijven groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Lees meer over ondernemers coaching

Meer weten over mijn werk? Lees dan de ervaringen van mijn coachees