Carmen Jacobs - management assistent UWV

Carmen Jacobs - management assistent UWV

Henk-Jan heeft ons als (klein) team verder geholpen in het verdiepen van onze samenwerking. Na eerst een kort individueel traject te doorlopen middels het invullen en bespreken van de eigen ODC-test, heeft Henk-Jan een overzicht gemaakt waarin onze persoonlijke profielen inzichtelijk werden voor ons als team. Hierdoor konden we goed zien waar we ondersteunend aan elkaar zijn en waar niet.

Op die manier is de ODC-meting en vooral ook de uitleg van Henk-Jan erbij een mooie manier geweest om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we onze samenwerking ervaren, waarom we vaak handelen of reageren zoals we doen en vooral ook hoe we elkaar beter kunnen begrijpen en aanvullen door te kijken naar natuurlijke talenten, aangeleerd gedrag en schaduwkanten.

Het was heel verhelderend en deze aanpak gaat verder dan alleen kijken naar talenten en voorkeuren. Henk-Jan begeleide ons daarbij op een zeer prettige wijze waardoor we ons allen ook veilig voelden om zowel de confrontatie aan te gaan als iemands talent beter te belichten.

Het heeft ons aangezet om onze samenwerking vaker onder de loep te nemen en hier gerichter mee om te gaan.