Gerda

Na dat ik Henk Jan had leren kennen in organisatie waar ik toendertijd werkte, besloot ik al  snel dat ik de ODC test bij hem wilde laten doen. Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelingen op werkgebied en wilde graag weten waar mijn kracht, maar ook waar mijn valkuilen lagen.

Dat is dan ook het uitgangspunt geweest voor de start van het coachingstraject waarin we in totaal 5 sessies samen hebben doorlopen.  Gaande dat traject kwam ik duidelijker in mijn kracht te staan, heb ik ontdekt  welke persoonlijkheden van mij meer aandacht mochten vragen en welke minder. Door daar intensief mee aan het werk te gaan heb ik grote veranderingen weten te bewerkstelligen. Zo kan ik beter op afstand en aanschouwend een situatie bekijken en heb ik niet meer de behoefte daar direct op in te springen. Ook ben ik meer bij zelf en mijn essentie komen te staan wat heeft gemaakt dat ik nog beter weet wat ik wil en  welke wegen ik wil bewandelen. Niet alleen ten aanzien van mijn werk, maar zeker ook ten aanzien van mijzelf als persoon.

Als coach heb ik Henk Jan als zeer  prettig ervaren. Hij kan net de juiste dingen benoemen waardoor je toch weer een laag dieper komt. Door zijn rust en warmte creëert Henk Jan een veilige plek waar alle ruimte is voor emotie en diepgang.

De coaching is voor mij het startpunt geweest van een mooiere ‘IK”.