de persoonlijke coach, om meer uit jezelf te halen

Als persoonlijke coach begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen. Ik help je om realistische doelen te stellen en te behalen.

Tijdens ons coachgesprek bespreken we je persoonlijke uitdagingen en geef ik je handvatten mee om aan de slag te gaan. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte bepalen we de duur van jouw coachingstraject.

Spreekt je dit aan? Lees meer over mij als Personal Coach of als Bedrijfscoach.

 

Waarom coaching bij Henk-Jan Tromp

Door mijn jarenlange ervaring in (middel-)grote organisaties, in de profit- en nonprofit sector, heb ik geleerd om hoofd en bijzaken te scheiden. Ik weet in coachingstrajecten focus aan te brengen en gericht te werken aan een oplossing.

Ik ben onderzoekendlerend en bied praktische oplossingen. Mijn kennis en ervaring deel ik met je om tot een goed resultaat te komen. Een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring vind je in mijn Linkedin profiel. Ik ben aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Daarnaast ben ik door NOBCO gecertificeerd als Senior Coach. Ook daarmee kan ik me onderscheiden want deze titel krijg je niet zomaar toebedeeld. 

Ik weet:

  • Rust te creëren in je drukke leven.
  • Hoofd en bijzaken te onderscheiden.
  • Focus aan te brengen.
  • Je energie te geven.
  • Je productiviteit te verhogen.

Meer weten over mijn werk? Lees dan de ervaringen van mijn coachees

Tevens ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

 

 

 

Blog

Welke afslag neem ik op de rotonde?

14 april 2021
Je weet eigenlijk wel wat je allemaal in huis hebt. Je hebt al heel wat stormen doorstaan, je doorzettingsvermogen en overlevingsdrang hebben je veel en ver gebracht. Maar ineens sta je stil! Midden op de rotonde van je leven. Wat nu? Welke... lees meer

Tijd voor actie!

25 maart 2021
De zoveelste persconferentie deze week. Tuurlijk, we wisten al wat ons te wachten stond. Geen versoepelingen, geen terrasje pakken met Pasen, geen sportschool open, laat staan er even op uit in het buitenland. Helaas, we hebben er geen invl... lees meer