Mentaal fit verder

De regels van het RIVM kunnen we ondertussen wel dromen. Het helpt ons om samen meer ruimte te creëren waarin we ons “normale” leven stap voor stap weer kunnen oppakken. Maar er is weinig aandacht voor iets essentieels, namelijk ideeën en inspiratie voor een gezonde levensstijl. Hoe zorg je ervoor dat je fit en vitaal bent? En vooral ook hoe bouw je mentaal je weerstand op, hoe onderhoud en voed je die?
 
Ben je een groot deel van de dag bezig met het organiseren en faciliteren van het (primaire) proces? Dan ervaar je vast dat dit enorm onder druk staat. Het gaat over inrichting, medewerkers motiveren, aansturen, taken, verantwoordelijkheden, persoonlijk leiderschap.
 
Herken je dit en ben je ook toe aan een mentale boost?
Ik bied je naast de reguliere coachtrajecten een verkort traject aan van maximaal 3 gesprekken van een uur. Bij mij thuis, wandelend door het bos, of via E-coaching.
 
We kunnen het hebben over de vraag: hoe ga ik nu verder? Wat is het bestaansrecht van de organisatie waarin ik werk? Hoe krijg en houd ik energie? Hoe beweeg ik mee in een veranderende omgeving? Hoe houden we onze organisatie en ons menselijk kapitaal en dus ook onszelf gezond? Of over bijvoorbeeld het combineren van thuisonderwijs en thuiswerken, scheiding privé/ zakelijk, te veel of juist te weinig prikkels.
 
De investering van dit mentaal fit cadeau voor jezelf bedraagt € 475 (ex btw).