DE persoonlijke coach, om meer uit jezelf te halen

Als persoonlijke coach begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen. Ik help je om realistische doelen te stellen en te behalen. Als personal coach werk ik vanuit het oplossingsgericht coachen. Dat houdt in dat we in het coachingstraject hoofd- en bijzaken onderscheiden zodat oorzaak en gevolg relaties duidelijk worden. Tijdens ons coachgesprek bespreken we je persoonlijke uitdagingen en geef ik je handvaten mee om aan de slag te gaan. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte bepalen we de duur van jouw coachingstraject.

Mentaal fit verder

De Corona-beperkingen hebben invloed op ons leven. Hoe ga jij daar mee om? Wat loop je tegenaan op je werk, in je thuissituatie of in de combinatie hiervan. Daarnaast kun je ook veel zelf doen met een gezonde levensstijl. Hoe zorg jij dat je ook mentaal fit bent?

Lees meer over mentaal fit 

E-coaching

Als e-coach help ik je op afstand, naast het persoonlijke coachingstraject. Zo kun je tussen onze persoonlijke afspraken door, tussentijds eenvoudig een vraag stellen of even sparren. E-coaching doe ik meestal via Teams, maar kan ook via Skype, Facetime of, wanneer je al in coaching bij mij bent, voor een korte vraag tussendoor via mail, telefoon of whatsapp.

Lees meer over e-coaching

ODC-meting

In mijn coachingspraktijk maak ik gebruik van de ODC-meting. ODC helpt om vanuit je natuurlijke kracht succesvol te zijn. Het geeft inzicht in kwaliteiten die je van nature bezit én het geeft je inzicht in je potentieel wat je verder kunt ontwikkelen.  De ODC-meting geeft handvaten voor succesvol leven en werken.  

Lees meer over de ODC

Life coach en Mental coach

Bij life- en mental coaching ligt de nadruk op jouw leven en hoe je hier het beste uit kunt halen. Hoe sta je in het leven, hoe ga je om met de balans werk-privé en met vitaliteit. Ik help je te werken aan bewustwording en authenticiteit.

Lees meer over Life- en Mental coaching

 

Meer weten over mijn werk? Lees dan de ervaringen van mijn coachees