haal het beste uit jezelf

Als persoonlijke coach begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen. Ik help je de rust op de rotonde van het leven te bewaren. Want welke afslag neem je als je niet weet wat je moet kiezen? Toch maar weer een extra rondje op de rotonde rijden? Stap voor stap help ik je weer overzicht te krijgen, weer weten wat voor jou belangrijk is. Daar is moed en lef voor nodig. Juist wanneer je op zoek gaat naar wat je belemmert, waar het pijn doet. Daar waar jij je in spannende situaties geraakt voelde en je overlevingsdeel ging vechten of je juist terugtrok.

Als persoonlijk coach help ik je om realistische doelen te stellen en te behalen. In ieder gesprek stemmen we weer af op het, bij aanvang van het traject, door jouw geformuleerde coachdoel. Een ontwikkelproces gaat met kleine en grote stappen, het is de kunst juist die belangrijke kleine verschuivingen waar te nemen. Dat geeft houvast en vandaaruit werken we aan de verandering van je bewustzijn over je eigen kunnen en handelen.

Tijdens de gesprekken bespreken we je persoonlijke uitdagingen en ontwikkelingen. Ik werk niet met 1 specifieke methodiek. Iedere vraag en coachee is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van opstellingen, ODC-meting en Voice Dialogue. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte bepalen we de duur van jouw coachingstraject.

ODC-meting

ODC helpt om vanuit je natuurlijke kracht succesvol te zijn. Het geeft inzicht in kwaliteiten die je van nature bezit én het geeft je inzicht in je potentieel wat je verder kunt ontwikkelen.  De ODC-meting geeft handvaten voor succesvol leven en werken.  

Lees meer over de ODC

Life coach en Mental coach

Bij life- en mental coaching ligt de nadruk op jouw leven en hoe je hier het beste uit kunt halen. Hoe sta je in het leven, hoe ga je om met de balans werk-privé en met vitaliteit. Ik help je te werken aan bewustwording en authenticiteit.

Lees meer over Life- en Mental coaching

 

Meer weten over mijn werk? Lees dan de ervaringen van mijn coachees of neem vrijblijvend contact op.