investering  coaching

Een coachingtraject start met een kennismakingsgesprek van circa een uur. Deze kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Aan de hand van dit eerste gesprek maak ik voor jou een offerte op maat.

In 5 tot 8 coachgesprekken, van gemiddeld 1,5 - 2 uur per gesprek kunnen we veel bereiken. Soms zijn enkele coachgesprekken voldoende om je inzicht te geven en je op weg te helpen. Het komt ook voor dat je na een aantal gesprekken een verandering ervaart maar dat transformatie naar ander gedrag nog onvoldoende is geborgd. Dan passen we het coachingstraject aan naar jouw wensen.

De coachgesprekken variëren in lengte c.q. intensiteit. Dat is van tevoren niet precies te bepalen of in te schatten. Vanuit mijn praktijkervaring blijkt dat een gesprek gemiddeld 1,5 tot 2 uur duurt. Daarnaast besteed ik tijd aan de voorbereiding van elk gesprek, lees de reflectieverslagen, werk zaken uit en ben ik voor je bereikbaar via mail, telefoon, whatsapp wanneer dat tussen de gesprekken door nodig is (fair use).

Het tarief is € 150 per uur exclusief btw. Wat krijg je voor deze investering?

  1. prettige coachruimte in de bosrijke omgeving in Velp
  2. gastvrije ontvangst met koffie en thee en wat lekkers erbij
  3. deskundige coaching o.b.v. ruim 15 jaar ervaring en training (gecertificeerd Senior Coach NOBCO)
  4. telefonische support en/of gebruik van e-coach naar behoefte (fair use)
  5. coaching, geheel op maat gemaakt voor jouw coachvraag en persoon, inclusief reflectieverslagen, opdrachten etc.

Je kunt bij mij ook terecht voor het maken van de ODC meting en een terugkoppeling van de meting (gesprek van 1,5 uur). De kosten voor de ODC meting inclusief de terugkoppeling bedragen € 575 exclusief btw.

Link naar de Algemene Voorwaarden en de Ethische Code (deze ontvang je ook bij de offerte).