Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Tarief coaching

Tarieven voor executive coaching, management coaching, ondernemers coaching en personal coaching

Een coachingtraject start met een kennismaking van een uur. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Aan de hand van dit eerste gesprek maak ik voor jou een offerte op maat.

Voor executive coaching, management coaching, ondernemers coaching en personal coaching is het tarief van € 125 per uur exclusief btw. 

In 5 tot 8 coachgesprekken, van gemiddeld 1,5 - 2 uur per gesprek kunnen we veel bereiken. Soms zijn enkele coachgesprekken voldoende om je inzicht te geven en je op weg te helpen. Het komt ook voor dat je na een aantal gesprekken een verandering ervaart maar dat transformatie naar ander gedrag nog onvoldoende is geborgd. Dan passen we het coachingstraject aan naar jouw wensen.

De coachgesprekken variëren in lengte c.q. intensiteit. Dat is van tevoren niet precies te bepalen of in te schatten. Vanuit mijn praktijkervaring blijkt dat een gesprek gemiddeld 1,5 tot 2 uur duurt. Daarnaast besteed ik tijd aan de voorbereiding van elk gesprek, lees de reflectieverslagen, werk zaken uit en ben ik voor je bereikbaar via mail, telefoon, whatsapp wanneer dat tussen de gesprekken door nodig is (fair use).

Wat krijg je voor dit tarief?

Bij het uurtarief zijn inbegrepen:

  1. prettige coachruimte in mijn praktijk in Velp
  2. prachtige bosrijke omgeving
  3. gastvrije ontvangst met koffie en thee en wat lekkers erbij
  4. telefonische support of gebruik van e-coach naar behoefte (fair use)
  5. deskundige coaching o.b.v. ruim 15 jaar ervaring en training

Je kunt bij mij ook terecht voor het maken van de ODC meting en een terugkoppeling van de meting (gesprek van 1,5 uur). De kosten voor de ODC meting inclusief de terugkoppeling bedragen € 575 exclusief btw.

Link naar de Algemene Voorwaarden en de Ethische Code (deze ontvang je ook bij de offerte).