Je beste reisgenoot ben ik!

Je zou kunnen zeggen dat ik de ideale reisgenoot ben en graag een stukje meeloop op jouw levenspad. Natuurlijk, jij zorgt voor het invullen van het reisschema, waar je naar toe wilt. Ik kan heel goed luisteren. Om vast te stellen waar jij je op de route bevindt. Ik luister naar de plannen die je hebt. Ik ben ook leergiering, wil echt alles van je weten. Waar kom je vandaan, wat heb je gedaan, wat heb je geleerd. Maar ook waar ging het mis en nog belangrijker waar was je succesvol. Ik wil weten waar je goed in bent.

Je hebt vaak zoveel keuzes dat je zelf geen idee meer hebt welke eerste stap je wilt zetten om vervolgens je einddoel te bereiken. Dus help ik je in het analyseren en structuren van je reisplannen. Ik creëer letterlijk en figuurlijk beweging in jouw reisplan. Met een aantal interessante tussenstops waar veel te halen valt.

Spiegelen doe ik ook. Ik heb namelijk snel in de gaten waar en waarom je vastloopt tijdens je reis. Vastlopen is niet erg. Vast blijven zitten is frustrerend. Het helpt je niet om op je bestemming te komen. Dat vastlopen geeft wel veel informatie, die ik door goed naar je te luisteren, boven water krijg. Ik provoceer je met humor, uitdaging en warmte.

Ik heb dus een koffer vol met reisbenodigdheden die jou gaan helpen op je pad. Die jou gaan uitdagen. Die jou gaan helpen je doel te bereiken. Of dat nu meer rust en balans is, of dat je beter kunt samenwerken. Of juist op zoek te gaan naar die nieuwe job die echt bij jou past. De eerste voorbereiding is dus een reisgenoot te zoeken die alles heeft wat jij nu nodig hebt.

 

< terug naar blog