Tijd voor actie!

De zoveelste persconferentie deze week. Tuurlijk, we wisten al wat ons te wachten stond. Geen versoepelingen, geen terrasje pakken met Pasen, geen sportschool open, laat staan er even op uit in het buitenland. Helaas, we hebben er geen invloed op.

Dus is het nu toch echt tijd voor actie! Actie om de regie te pakken over dat deel waar je WEL invloed op hebt. En dat is meer dan je denkt!

Er zijn ondertussen veel mensen die mogelijk tijdelijk ander werk doen omdat hun werk, zoals bijvoorbeeld in de reisbranche of de horeca, er nu gewoon niet is. Je hebt een berg aan ervaring, wat nu? Ga je afwachten en straks weer doen wat je altijd deed of ga je je nu echt serieus afvragen: wat kan ik en wat wil ik?

En dan al dat thuiswerken. Hoe organiseer je dat, met partner, kids, pubers? Wat doet dat met je en met jouw relatie? Waar sta je nu en hoe wil je verder?

Kortom, situaties waarbij ik je als coach kan ondersteunen. Werkgevers staan daar vaak positief tegenover. Zeker bij ontslag kunnen er afspraken gemaakt worden over vergoedingen. Dan kun je de ondersteuning van een coach meenemen binnen de afspraken. Zodat je goed voor jezelf zorgt voor een zachte landing, frisse start, blik vooruit.

Wat wil jij nu echt gaan doen?

< terug naar aanvullende info