Wat is jouw bedoeling?

De afgelopen tijd ben ik door de leergang ‘werken met de IVT-methode’ me steeds bewuster geworden van de rollen die mij goed passen. Het zijn krachtige rollen met veel potentieel.

Bijvoorbeeld de ingenieur die me helpt creatieve energie in praktische vorm om te zetten. Ik doorzie snel wat er mogelijk is en versta de kunst de ander zelf te laten zoeken. Of de metgezel die als supporter de ander actief steunt, die hard werkt en commitment heeft op de doelen die ik heb gesteld. Ik had steeds het gevoel dat er een belangrijke en verbindende rol ontbrak. Dat bleek de alchemist te zijn. De alchemist verstaat de kunst basismotieven en doelstellingen te transformeren in gouden wijsheid. Eigenlijk verstaat de alchemist de kunst van het bundelen van mijn krachten tot wijsheid.

Het onderzoeken en doorleven van deze rollen, ook wel archetypes genoemd, hebben me enorm geholpen bij het vinden van mijn bedoeling. Waartoe ben ik hier, hoe en van welke betekenis wil ik zijn als de persoonlijke coach? Uiteindelijk heb ik dat in mijn onderstaande bedoeling uitgewerkt:

Ik maak contact, deel met jou mijn wijsheid, loop mee op jouw pad, inspireer je tot het zetten van stappen. Ik doe dit met warmte, energie, liefde en kracht. Ik help je beweging te realiseren.

Samen met de flow en focus waar ik in mijn laatste bericht op LinkedIn over schreef geeft dit enorm veel vertrouwen voor de toekomst.

En ik deel heel graag mijn kracht en potentieel met jou. In een aantal sessies gaan we aan de slag met het verhelderen van jouw verlangen, jouw kracht en potentieel wat je hebt ontwikkeld. En ja we staan ook stil bij je tegenwerkende kracht. Nieuwsgierig welke dat van mij zijn? Wat dacht je van de saboteur, het slachtoffer en de verslaafde die het allemaal alleen maar goed wil doen. Juist die ook ontmoeten helpt je kracht te versterken.

Toe aan een volgende stap? Aarzel dan niet en neem contact met me op!

< terug naar blog