Cheyenne

Op het moment dat ik Henk Jan ontmoette zat ik privé en professioneel gezien in een zware tijd. Ik had een burn-out en stond niet meer in verbinding met mezelf. Via coachfinder heb ik Henk Jan gevonden.

Henk – Jan is prettig in de omgang, vriendelijk, verbindend met een open houding en een no-nonsense aanpak. Hij komt snel tot de kern en begeleid je daarin. Hij laat je de verantwoordelijkheid nemen zonder dwingend te zijn. Ik voelde me al snel op mijn gemak in de mooie en rustige omgeving waar de fijne gesprekken plaatsvonden.

De ODC meting heeft voor veel inzicht gezorgd in wie ik ben, waar ik van nature sterk ben en hoe ik dit kan toepassen. Maar ook de oefeningen en reflectieverslagen geven meer inzichten. Als je ervoor openstaat om de diepte in te gaan, naar gedragspatronen te kijken en te doorbreken dan kan Henk – Jan hier echt in ondersteunen. Het coaching traject bij Henk-Jan heeft zowel privé als professioneel veel opgeleverd. Ik weet weer wie ik ben. Ik ben heel dankbaar dat ik Henk Jan in mijn zoektocht ben tegengekomen en dit proces met hem mogen doormaken.