ondernemers coaching

Je ziet het ook vaak om je heen gebeuren; ondernemers die een vliegende start maken, al hun kennis en energie in hun bedrijf stoppen. Het bedrijf groeit, er worden medewerkers aangenomen, de verantwoordelijkheid groeit. Voor je het weet ben je minder met je vak bezig en ben je vooral manager. Je wordt langzaam opgeslokt en de voldoening van de begin periode verandert in een wat onrustig en ontevreden gevoel; het bedrijf beheerst je leven. Daarvoor was je er toch niet aan begonnen?

Elke ondernemer of ZZP’er heeft uitdagingen en wel eens de behoefte om over zijn of haar knelpunten te sparren. Vaak gaat het dan over interne belemmeringen die best hardnekkig kunnen zijn. Ze houden je zo bezig dat het je niet altijd lukt om je idealen te bereiken en je kernkwaliteiten in te zetten. Juist die kernkwaliteiten helpen je succesvol als ondernemer te zijn en ze helpen je bij het realiseren van persoonlijk leiderschap.

In mijn coaching ligt het accent vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Wat wilde je eigenlijk realiseren, wat vind jijzelf belangrijk, wat mis je nu, welke doelen wil jij jezelf stellen voor de komende jaren? Hoe ontwikkel jij je in je rol binnen je eigen organisatie? Hoe zit het met jouw balans tussen werk en privé? Nieuwsgierig wat ik als Ondernemerscoach voor je kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vragen die ik vaak tegenkom als Ondernemerscoach:

  • Hoe kan ik mijn natuurlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?
  • Hoe realiseer ik groei binnen mijn bedrijf of praktijk?
  • Hoe zorg ik voor prioritering en focus?
  • Hoe ga ik om met de verschillende werkstijlen en persoonlijkheden van mijn team?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik zaken kan loslaten, kan delegeren?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?