ondernemerscoach, als je meer wilt bereiken

Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP’er, net zoals ik? Naast je dagelijkse werkzaamheden wordt er ook een dosis ondernemerschap van je gevraagd. Vaak komt dit naar voren op momenten dat het juist wat minder goed lijkt te gaan. Althans zo voelt het wanneer het even wat rustiger is, de telefoon minder vaak gaat. De een gaat hard aan de slag, de ander fietst nog een rondje op de mountainbike en de ander denkt: heb vertrouwen het komt goed. Of toch niet?

Kortom, ondernemen doe je niet zomaar. Het is mijn overtuiging dat het niet uitmaakt of je 2, 10 of 100 mensen in dienst hebt of dat je als ZPP’er werkt. De manier hoe jij er als mens mee omgaat maakt het verschil in de mate van succesvol ondernemen. Ondernemerschap is gebaat bij jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat je weet waar je goed in bent, maar ook weet op welke terreinen je juist hulp moet inschakelen. Dat je weet aan welke knoppen je kunt gaan draaien om je onderneming naar een hoger plan te tillen. Dat je weet welk potentieel je hebt, hoe je dat inzet voor jezelf en voor je onderneming.

Als ondernemerscoach help ik je bouwen aan jouw onderneming. Aan jouw zakelijk succes, waarin jij als ondernemer groeit. Uiteraard kun je denken: ik ben te druk met het runnen van mijn bedrijf. Juist door coaching creëer je rust, overzicht  en ruimte om stil te staan in de waan van de dag. We gaan prioriteiten stellen in relatie tot jouw persoonlijk groeiproces en dat van je onderneming. Ik zorg voor focus en daag je uit om de volgende stap weloverwogen en vanuit volle overtuiging te zetten. En we gaan ook het gesprek aan waarom jou dat mogelijk zoveel moeite kost, waar je gevaren ziet, wat je liever uit de weg gaat. Als ondernemerscoach bied ik je ondersteuning en kun jij met plezier en focus blijven groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Meer weten over mijn werk? Lees dan de ervaringen van mijn coachees of neem vrijblijvend contact op.